Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrtni neprijatelji

S. Koreja spremna za rat: Uništit ćemo imperijalistički SAD

zena
Foto: AFP
1/2
10.03.2013.
u 12:38

Državna televizija Sjeverne Koreje objavila je propagandni video koji prikazuje njezine vojnike u pripremi za rat s "imperijalističkim SAD-om"

Ni posjet legendarnog košarkaša Dennisa Rodmana nije otopilo led u odnosima Sjeverne Koreje i SAD-a. 

Tamošnja je državna televizija objavila propagandni video koji prikazuje vojnike u pripremi za rat s "imperijalističkim SAD-om".

- Uništite američke imperijalističke agresore, viče jedan od vojnika, obećavajući da će "uništiti smrtne neprijatelje sjevernokorejskog naroda". 

Odnosi među dvjema državama zategnuti su već danima, a Sjeverna je Koreja prekinula i sve mirovne sporazume s južnim susjedom. 

>>Kim Jong-un vojnicima: Pripremite se za totalni rat!

 

Komentara 11

VE
Vercingetorix
15:39 10.03.2013.

Nije se mudro namjeriti na "rogatog". Ne treba biti ni rob, dapače; međutim, kompromis je zlatno pravilo života, politike i međunarodnih odnosa.

NE
Nepokolebljiv
15:41 10.03.2013.

@Nihon no Koku Nafta, nafta, nafta. "Pametnima samo nafta na jeziku. Pa gdje su ta naftonosna polja u Sjevernoj Koreji. Kada je Amerima tako do "krade" tude nafte sta su otisli iz Kuvajta kada su istjerali Sadama? Kako to da ni jedna litra nafte iz Iraka nije zavrsila u Americi ili kod americkih naftnih kompanija? U Saudijskoj Arabiji je bilo vise americkih tenkova i aviona nego Arapa pa ni tamo niti su ostali niti oteli naftu? Tko je poceo korejski rat 1950? Prijatelju dosadan si odi pecati i ne plasi ribe - suti!

DU
Deleted user
15:19 10.03.2013.

Sjeverna Koreja je pred zidom zbog sankcija koje su joj nametnule strane sile, i što joj drugo preostaje nego da odu u rat. Baš me interesira što bi ameri napravili da ih netko stjera u kut??? Pa ratovali bi zar ne. Još su mi zanimljiviju naslovi u svim novinama koje čitam, kako se to ne stavlja na prvu stranicu gdje naslovi vrište rat, rat nego se to stavlja onako kao da to nije ništa bitno. A to samo znači da kada zapad hoće rat onda naslovnice vrište, ali ovako kada je netko drugi spreman za rat onda to piše ovako. A to znači da će zaista i bit rata, samo će izgleda biti nepovoljniji za zapad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije